Voogesitage Hadediazi otseülekannet

Voogesitage Hadediaz otse

Hadediaz on hispaanlasest nukktüdruk, kes on valmis ellu viima teie kõige veidramaid fantaasiaid. Talle meeldib oma keha näidata ja ta ei ole häbelik seda tegemast tuhandete inimeste ees võrgus. Tema üks reegel on mängida alati turvaliselt, kuid ta ei hoia end tagasi, kui tegemist on oma keeruliste soovidega. Ta naudib oma partnerile naudingu pakkumist ja püüab alati leida uusi viise, kuidas endale meeldida.

Tal on pikad suhted kuulsuste meestega, sealhulgas põgus põik 2007. aastal illusionist Criss Angeliga ja palju pikem suhe Yankeesi staari Alex Rodriguezega. Teda on seostatud ka Sean ‘Diddy’ Combsi, Reese Witherspooni ja Demi Moore’iga.

Praegu elab ta Los Angeleses, kus on professionaalne modell ja telesaatejuht. Vabal ajal naudib ta tantsimist ja reisimist. Talle meeldib ka sõpradega poes käia. Hadediaz postitab endast sageli fotosid Instagrami, kus tal on üle miljoni jälgija. Tema profiil on täis kuumaid pilte temast pesus ja mitmesugustes muudes rõivastes. Ta on ka ekspert omatehtud seksimänguasjade valmistamisel. Samuti räägib ta vabalt hispaania keelt.

Leave a comment